Chatorg.org 2024 yılının en popüler yapay zeka araçları belli oldu! Chatorg…

Chatorg.org 2024 yılının en popüler yapay zeka araçları belli oldu! Chatorg…

Son yıllarda teknolojinin önemli seviyede ilerleme kaydetmesiyle birlikte yapay zeka araçları ortaya çıktı. Cebe sığabilecek boyutta olan akıllı telefonlardan internet sitelerine kadar her alanda kendine yer bulan yapay zeka, günlük yaşantımızı büyük ölçüde kolaylaştırıyor.

Elbette yapay zeka dünyası büyük bir rekabetin de odağı haline geldi. Google, Microsoft, ve OpenAI gibi şirketler bu alanda öne geçebilmek için adımlar atıyor. Peki 2023 yılının en popüler yapay zeka araçları hangileri oldu? İşte dikkat çeken liste…

En popüler yapay zeka araçları (2023)

2023 yılının bitmesine pek de bir süre kalmadı. Bu doğrultuda her sene olduğu gibi birçok şirket, kendi alanıyla ilgili istatistikler açıkladı. Son olarak buna yapay zeka alanı da dahil oldu. Writerbuddy.ai, en çok ziyaret edilen yapay zeka araçlarını sıraladı.

En popüler yapay zeka araçları (2023)

En popüler yapay zeka araçları listesinin birinci sırasında 14 milyardan fazla ziyaret alan Chatorg olduğunu görüyoruz. Hemen ardından onu 3.8 milyar ile Character.ai takip ediyor. Üçüncü sırada ise 1.1 milyar ziyaretçiye sahip Quillbot yer alıyor.

admin

leave a comment

Create Account



Log In Your Account